dimecres, 15 de maig del 2013

Jornada 25 - Dimecres 15/05/2013

San Cristobal CP "B" 5 - Cercle Sabadellès 1856 2
Partit disputat a l'Estadi Municipal de Ca n'Anglada de Terrassa el dimecres 15 de maig a dos quarts de vuit de la tarda, jornada de recuperació de la jornada 25, partit suspés per les inclemències meteorològiques.
El partit minut a minut:
Primera part
Minut 0. Equip de sortida: Albert Romero. Marc Ventura, Biel Figuerola, Joan Graells i Jordi Grau. Eric Fayeminku, Max Camps i Oriol Pla. Joel Cosp i Marc Asturgó. Roger Carulla (4-3-2-1)
Minut 17. Pilota solta a la frontal que aprofita l'equip local per fer el primer. 1-0.
Minut 18. Tarjeta groga a l'Eric F. a petició del public local (l'arbitre Sr. Calzada Gall, comença amb bon criteri al municipal de Ca n'Anglada, cosa que seguiria durant tot el partit).
Minut 25. Mal rebuig que acaba a la frontal de l'area que aprofita un jugador local per fer un bon xut que n'Albert no pot aturar.
Minut 27. Córner que treu en Eric F. i remata en Joan a gol. 2-1.
Minut 34. L'hem volgut treure jugada i l' hem perdut, tots els nostres han demanat fora de joc (crec que força clar), pero l'arbitre seguint amb el criteri inicial, no l´ha concedit, el jugador local ha arribat fins a la linea de gol i ha fet el tercer. 3-1.
Minut 34. Targeta a en Joan en la protesta del fora de joc.
El resum de la primera part:
Ens hem trobat l'escenari que ens esperàvem, amb pluja, però amb els ingredients necessaris, públic cridaner, àrbitre entregat i coneixador del tema, i un equip local sense cap possibilitat a la lliga però amb ganes de guanyar. Ens ha faltat una mica més de mig del camp i dos errors i l'ajuda arbitral ens han condemnat.
Segona part:
Minut 0. Equip de sortida: Albert Romero. Álvaro Camps, Biel Figuerola, Jordi Grau i Alex Frexes. Pau Perelló, Eric Fayeminku, Albert Raluy. Roger Carulla i Eric Marcos. (4-3-2).
Minut 4. Tarjeta groga a Roger Carulla.
Minut 6. No sabem rebutjar una pilota i gol 4-1.
Minut 9. En un acte heroic l'arbitre treu la primera targeta a l'equip local.
Minut 12. Córner que treu en Joan i en Roger remata a gol. 4-2.
Minut 19. No sabem treure una pilota de dins l'area i el rebot acaba amb un xut bombat que es cola dins la porteria. 5-2.
FINAL DEL PARTIT:
Per l'estat del públic sembla que han guanyat la champions. Avui cap problema amb l'arbitre (Sr. Calzada Gall), ni amb el públic local, com sempre tot depent del resultat.
No hem perdut per l'àrbitre però està clar que sabia on pitaba.
Nosaltres no hem fet un mal partit però ens han condemnat els errors en defensa, la pluja, l'equip local i el de groc a la primera part i negre a la segona han posat la resta.
Només ens queden dos partits aquesta temporada i tots dos a casa, tots esperem dues victories per tancar aquesta temporada.
Els golejadors de la jornada han estat: Joan Graells i Roger Carulla.