diumenge, 19 de maig del 2013

Jornada 28 - Dissabte 18/05/2013

Cercle Sabadellès 1856 9 - Pueblo Nuevo 2002 CF "B" 0
Partit disputat a les instal.lacions municipals de la Bassa de Sant Oleguer de Sabadell el dissabte 18 de maig de 2.013 a un quart de vuit de la tarda.
El partit minut a minut:
Primera part.
Minut 0. Equip de sortida: Albert Romero. Marc Ventura, Carlos Quílez, Jordi Grau i Marc Garrido. Max Camps i Eric Fayeminku. Eric Marcos, Pol Calvo i Alex Frexes. Aleix Moche. (4-2-3-1).
Minut 6. Penal que provoca en Max marxant molt be d'un rival i entrant a l’àrea buscant justament el que acaba passant, i que en Jordi Grau transforma. 1-0.
Minut 17. Eric Fayeminku obre a la banda per Alex Frexes que treu un molt bon centre que remata n’Aleix Monche sobre la línia de gol. 2-0.
Minut 29. Max fa una gran assistència per en Eric Fayeminku a la frontal que aquests acaba molt be a gol. 3-0.
Minut 31. Combinació Eric Fayeminku amb l’Aleix, que aquest últim no aconsegueix acabar, l’Eric aprofita el rebuig del porter per fer el quart. 4-0.
El resum de la primera part:
El nostre equip no ha tingut rival, hem dominat el mig del camp i l’equip visitant s’ha dedicat a córrer darrera la pilota. Gran partit d’en Max, deixeu-m’ho dir, que ens ha deixat grans accions al mig del camp. 4 -0 i al vestidor.
Segona part.
Minut 0. Equip de sortida: Albert Romero. Álvaro Camps, Jordi Grau, Plàcid Garcia-Planas i Marc Garrido. Biel Figuerola, Joan Graells i Oriol Pla. Marc Asturgó i Pau Perelló. Aleix Moche. (4-3-2-1).
Minut 9. Gran carrera per banda d'en Marc Asturgó que arriba fins a davant del porter i li col·loca be per el pal curt. 5-0
Minut 11. Entren Alex Frexes i Carlos Quílez. Surten Marc Garrido i Aleix Monche.
Minut 12. Gol de Biel Figuerola entrant tot sol per la frontal. 6-0.
Minut 15. Centra Joan Graells i remata Oriol Pla al fons de la xarxa. 7-0.
Minut 17. Mans dins l’àrea del nostre equip. Penal. Però en Romero fa una gran aturada blocant el xut de la pena màxima (veure el video)
Minut 23. Surt Jordi Grau, entra Eric Marcos.
Minut 24. Centra Eric Marcos rebutja el porter i Biel Figuerola aprofita per fer gol. 8-0.
Minut 29. L’Oriol Pla treu una falta assajada a la frontal cap enrere, i en Joan Graells treu un impressionat xut des de molt lluny on el porter visitant no pot fer res. 9-0.
El resum del partit:
Avui per les oportunitats que hem tingut podríem haver fet fins a 15 gols, però la golejada ha estat molt be. Vist el partit d’anada (2-3) semblava que tindríem de tenir mes problemes amb el Pueblo Nuevo 2002, però l’equip han jugat un gran partit i ha sabut mantenir la porteria a zero. La propera setmana últim partit de lliga i també a la Bassa.
Els golejadors de la jornada han estat: Jordi Grau (p), Aleix Monche, Eric Fayeminku (2), Marc Asturgó, Biel Figuerola (2), Oriol Pla i Joan Graells.