dissabte, 25 de maig del 2013

Jornada 29 - Dissabte 25/05/2013

Cercle Sabadellès 1856 8 - UFB Jabac i Terrassa "G" 3
Partit disputat a les instal.lacions municipals de la Bassa de Sant Oleguer de Sabadell el dissabte 25 de maig de 2.013 a dos quarts de sis de la tarda.
Roger Carulla
Minut 3. Centrada i gol de cap de l'equip rival. 0-1.
Minut 8. Falta que centren a l'area i una badada en defensa provoca el segon gol de cap.  0-2
Minut 16. Fora de banda endavant cap en Roger que acaba la jugada. 1-2.
Minut 21. Passada a l'espai que aprofita en Roger per fer un bon xut creuat al fons de la porteria. 2-2.
Minut 23. Falta de molt lluny que en Joan executa a la perfecció i fa el tercer. 3-2.
Minut 25. Romero toca la pilota amb les mans fora de l'area i expulsió amb vermella directa. Falta sense conseqüències. Entra Pol López en lloc de Marc Garrido ja que el nostre porter ha rebut la vermella directa.
Minut 28. Rebuitg en defensa que va a parar a peus de Roger que fa el quart. 4-2.
Roger  Carulla
Minut 4. Pèrdua al mig del camp que acaba amb un gol visitant. 4-3.
Minut 10. Gran internada per la banda per l'Albert que l'aixeca sobre el porter pero la para el travesser. L'Eric Fayeminku agafa el rebot i la posa dins la porteria. 5-3.
Minut 26. Combinació entre Roger i Raluy que acaba amb rematada de l'Albert a gol. 6-3.
Minut 32. Gran passada a l'espai d'en Max que en Biel després de driblar al porter i amb una mica de suspens fa el gol. 7-3.
Minut 35. 8-3, centra Joan un córner i remata Eric a gol.
Els golejadors de la jornada han estat: Hat-Trick d’en Roger Carulla, Joan Graells, Eric Fayeminku(2), Albert Raluy i Biel Figuerola.