diumenge, 12 de maig del 2013

Jornada 27 - Diumenge 12/05/2013

Pª Bª Sant Cugat 2 - Cercle Sabadellès 1856 9
Partit disputat a l'Estadi Municipal de Can Magí de Sant Cugat del Vallès el diumenge 12 de maig de 2.013 a les nou del matí.
Els golejadors de la jornada han estat: Roger Carulla(2), Eric Fayeminku, Pol Calvo(2), Manu Cazorla, Eric Marcos, Biel Figuerola i Albert Romero.
El partit minut a minut:
Minut 0. Equip de sortida en un clar 4-2-3-1:
Albert Romero
Biel Figuerola           Joan Graells
Alvaro Camps                                                   Marc Ventura
Eric Fayeminku             Oriol Pla
Joel  Cosp                   Max Camps             Albert Raluy (capi)
Roger Carulla

Minut 9. Internada per la banda d'en Roger que fa una centrada "xut" que es va enverinant i acaba tocant al segon pal i entra dins la porteria. 0-1.
Minut 12. Centra un còrner en Joan molt tancat i l'Eric Fayeminku aprofita per desviar la pilota fins al fons de la porteria. 0-2.
Minut 15. Roba en Roger al mig del camp i arriba fins la porteria aixecant-la per damunt del porter. 0-3.
Minut 26. Pèrdua de la nostra defensa que deixa un jugador sol davant d'en Albert Romero, que fa una molt bona aturada però el seu  rebuig va a parar a un jugador local que la col·loca per sobre. 1-3.
Segona part
Equip de sortida, dibuixant un 3-4-3 amb rombe central.
Pol López
Alvaro Camps     Eric Fayeminku     Marc Ventura
Joan Graells
Pol Calvo      Oriol Pla
Max Camps
Manu Cazorla    Eric Marcos     Alex Frexes

Minut 1. Bona passada d'Oriol Pla a l'espai per Manu que remata be, el porter fa el que pot i el rebuig l'aprofita en Pol Calvo per fer el 1-4.
Minut 5. Bon xut d'Eric Marcos, que rebutja el porter i Manu ben col·locat fa el cinquè. 1-5.
Minut 6. Manu la deixa passar dins l’àrea per que la reculli en Pol Calvo per posar-la dins la porteria. 1-6.
Minut 13 canvi surt Oriol Pla i entra Albert Raluy.
Minut 18. molt bona jugada d'en Eric Marcos que s'ha fet a tres defenses i ha superat fàcilment al porter per el pal llarg. 1-7.
Minut 20. Canvi surt Álvaro Camps, entra Joel Cosp.
Minut 22. Canvi surt Eric Fayeminku, entra Roger Carulla de central.
Minut 23. Pèrdua en defensa que provoca un 1 contra 1 on el Pol no pot fer res. 2-7.
Minut 25. Marc Ventura surt i entra l’Abert Romero de gran davanter centre.
Minut 30. Còrner que treu en Pol directament al cap d'en Biel que remata a gol. 2-8.
Minut 33. Centra Max al punt de penal  i n’Albert Romero amb gran olfacte de gol remata davant del porter. 2-9.
La meva crònica:
Avui el nostre equip no ha tingut rival, hem jugat sense cap pressió pero fent el que teniem de fer. Gran golejada que ha justificat la matina d'alguns... L'equip ha seguit correctament les instruccions dels nostres entrenadors perfectement explicades a la llibreta d'estil, que com veieu també en tenim: